Two bedroom seaview apartment for sale in Lungomare, first line

Type: Apartment

Bedrooms: 2

Livingroom: Yes

Bathrooms: 2

Kithchen: Yes

Balcony: Yes

M2: 119

Floor: 6

View: Seaviw

Price: 150.000

Contact the Agent:

Zamir Ormenaj,

+355684012107

Imazhi mund të përmbajë: oqean, qiell, pemë, mal, jashtë, natyrë dhe ujë