Tashmë kërkesat në një nga zonat më të preferuara të Vlorës janë shtuar. Në përputhje të plot midis pamjes së mrekullueshme dhe investimeve në fushën e ndërtimit .

Shitet apartament 1 +1 me një sipërfaqe 62 metra katror ( hapësirë e brëndshme ) në katin e 7-të banim. Me pozicion nga lindja dhe e mobiluar.

Nëse dëshironi të vizitoni apartamentin apo për cdo informacion mund të kontaktoni agjentët imobilar të kompanisë INVEST1

Kontakt : +355684012107