Udhëtim Ditor në Prizren/Nisja 16/17 Janar

PRIZREN/PREVALLE/BREZOVIC/ 1- Nate/2-DiteD 16/17 Janar 50 €/Personi Te perfshira○ Transporti○ Akomodimi○ Mengjesi ne hotel○ Shoqerues grupi Vizitohen○ Drini i zi/Kukes ○ Prevalla ○ Shtepia e Bardhe○ Brezovica○ Pista e skive sipas deshires○ Prizreni○ Lidhja e Prizrenit○ Xhamia e qytetit○ Ura e çelsave○ Kalaja e qytetit Kontakt/0692500110

6 Arsye pse Shqipëria është e bukur edhe në vjeshtë

E njohur për destinacionet e saj të pakrahasueshme verore, Shqipëria ofron disa arsye të forta pse ajo është po aq e këndshme në vjeshtë, në mos më shumë! 1. Moti ideal për ecje, shëtitje në biçikletë dhe piknik Ditët me diell vazhdojnë të paktën deri në nëntor në Shqipëri, duke ju dhënë të gjithëve mundësinë […]