Dritat dhe dekorimet e shumta i japin dritë çdo qëndre të çdo qyteti në vend duke i ndriçuar sa më shumë netët e gjata të dhjetorit. Këtë vit, më tepër se çdo vit tjetër, kjo atmosferë na frymëzon të festojmë jetën me gjithë bukuritë e vështirësitë e saj. Mjafton të bëjmë një shëtitje të shkurtër pasditeje në qytetin tonë që të transportohemi nga errësira në dritë, nga i ftohti në ngrohtësi, nga fundi i një etape në hyrjen e një tjetre.

Më poshtë, Travel Club Albania ka mbledhur fotot e dekorimeve më të bukura në qytetet e Shqipërisë për të përcjellë frymën e festave në shtëpitë tuaja.

Tiranë

Zbukurimet në Tiranë. Foto nga Alvaro Tal Cual.Zbukurimet në Tiranë. Foto nga IntoAlbania.Zbukurimet në Tiranë. Foto nga IntoAlbania.
Zbukurimet në Tiranë. Foto nga IntoAlbania.Zbukurimet në Tiranë. Foto nga IntoAlbania.

Korçë

Zbukurimet në Korçë.Zbukurimet në Korçë.Zbukurimet në Korçë.Zbukurimet në Korçë.

Durrës

Zbukurimet në Durrës.Zbukurimet në Durrës.Zbukurimet në Durrës.Zbukurimet në Durrës.

Gjirokastër

Zbukurimet e festave në Gjirokastër.Zbukurimet e festave në Gjirokastër.Zbukurimet e festave në Gjirokastër.Zbukurimet e festave në Gjirokastër.

Berat

Zbukurimet e festave në Berat.Zbukurimet e festave në Berat.

Pukë


Zbukurimet e festave në PukëZbukurimet e festave në Pukë

Elbasan


Zbukurimet e festave në Elbasan.Zbukurimet e festave në Elbasan.

Pogradec


Zbukurimet në Pogradec.